• Omschrijving
  • Eigenschappen
  • Plattegrond
  • Video
  • 360°
  • Kadastraal
  • Brochures

Altijd al op zoek geweest naar een goed onderhouden woning, mét garage? Zoek dan niet verder. Wij mogen deze verzorgde twee-onder-één-kap woning aanbieden. Het geheel is altijd netjes onderhouden door de huidige eigenaren. Verder hebben ze in de loop van de jaren diverse zaken verduurzaamd, waardoor het energielabel B heeft! Te denken valt aan: nieuwe cv-ketel in 2022 geplaatst, gevels na-geïsoleerd, het dak is na-geïsoleerd en bijna alle ramen zijn in 2004 vervangen met nieuw HR-glas.

De ligging valt ook op: tegen het centrum van Heeten aan. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. De woning is gelegen in een rustige buurt, maar het combineert het gemak van alle voorzieningen in de nabijheid. Zo beschikt Heeten over een supermarkt, een basisschool, een goed aangeschreven brasserie en diverse sportfaciliteiten.

Indeling
Begane grond
Entree/hal, toegang tot de meterkast, toilet, trapkast, keuken en woonkamer. De woonkamer is het hart van het huis en een fijne plek om te vertoeven. Er komt veel daglicht binnen, door de grote ramen. De erker (geplaatst in 1996) geeft de kamer een speelser karakter én versterkt het ruimtelijke gevoel. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en beschikt over een gaskookplaat, wasemkap, koelkast, vriezer en een magnetron/oven-combi. Vanuit de keuken betreed je middels een loopdeur de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop, toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De badkamer beschikt over een douche en wastafel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de overloop. Hier is een vierde slaapkamer gesitueerd. Ideaal voor grote gezinnen, een hobby die veel ruimte vergt of gewoon extra opslagruimte.

Tuin en garage
De tuin is zeer verzorgd aangelegd. Op het terras in de achtertuin heb je weinig inkijk, waardoor dit een fijn plekje is om te zitten. Via de achtertuin bereik je ook de garage (circa 6×3 meter) en de oprit. Op de oprit is plek voor twee auto’s. De oprit en de vrijstaande garage zijn mooie waardevolle toevoegingen aan deze verzorgde woning.

Energielabel
De woning beschikt dus al over een energielabel B. Voor een woning uit deze bouwperiode is dat een erg goed energielabel! Deze woning zit zelfs op het kantelpunt van een energielabel A. Om de sprong te maken naar een energielabel A, is het aanbrengen van zonnepanelen al voldoende. Een combinatie met een hybridewarmtepomp is helemaal duurzaam. De nieuwe cv-ketel is daarvoor al voorbereid.

Kenmerken
– Woonoppervlakte: circa 121 m²
– Inhoud: circa 420 m³
– Perceeloppervlakte: 283 m²
– Bouwjaar: 1972

Deze woning heeft een eigen woningwebsite; vredeveldstraat16.nl

Kopen

Koopconditie
k.k.

Algemeen

Bouwvorm
bestaande bouw

Woning

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Liggingen
in woonwijk
Inhoud
420 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
121 m2
Perceel oppervlakte
283 m2
Bouwjaar
1972
In aanbouw
Nee
Isolatievormen
dakisolatie, muurisolatie
Dak type
zadeldak
Dak materialen
pannen
Energieklasse
B
Energielabel einddatum
14 June 2034
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Onderhoud binnen

Waardering
goed

Onderhoud buiten

Waardering
goed

Verwarming

Soorten warm water
c.v.-ketel

Tuin

Tuintypen
achtertuin, voortuin, zijtuin
Kwaliteit
verzorgd

Garage

Soorten
vrijstaand steen
Voorzieningen
voorzien van elektra
Capaciteit
1
Isolatievormen
geen isolatie
Totaal aantal garages
1

Woonhuis

Soort
eengezinswoning
Type
2-onder-1-kapwoning
Kwaliteit
normaal

Begane grond of flat

Verdieping nr
0
Aantal kamers
1
Overige ruimten
toilet, hal
Keuken
Types
inbouwapparatuur, dichte keuken

Plattegronden